Vă ajutăm din Brașov

un răspuns umanitar local, la pandemia COVID-19

Va ajutam din Brasov

Vă ajutăm din Brașov” este una dintre cele mai puternice inițiative ale societății civile brașovene în care m-am implicat în ultimii ani.

Consider că solidaritatea și puterea unei comunități ies cel mai bine la iveală în vremuri dificile. Epidemia de Coronavirus a pus întreaga planetă la încercare dar, în același timp, ne-a arătat că brașovenii se unesc atunci când semenii lor au nevoie. Vă ajutăm din Brașov este o inițiativă civică a colegei mele, Flavia Boghiu, o acțiune de voluntariat pentru a-i sprijini pe vârstnicii brașoveni cu aprovizionarea, scoaterea rețetelor și livrarea meselor calde.

De aceea, m-am implicat folosindu-mi experiența profesională de dinainte de a fi politician, și anume de experiența de peste 10 ani în IT, în dezvoltare organizațională și managementul performanței.

✅ Am găsit o soluție de call center pe care am și implementat-o.

✅ Am creat procedurile și fluxurile privind modul în care vom organiza munca celor 400 de oameni (!) care s-au alăturat inițiativei. 

✅ Am petrecut ore întregi, alături de Flavia, pentru organizarea activității și a instrumentelor pe care să le folosească voluntarii, astfel încât să folosim cât mai eficient resursele pe care comunitatea le-a pus la dispoziția vârstnicilor din Brașov.

✅ Am participat împreună la discuțiile cu autoritățile locale, pentru a vedea cum ne putem coordona eforturile.

Allen Coliban Va ajutam din Brasov

Mai mult decât atât, în urma discuțiilor avute cu proprietarii de localuri din Brașov, am propus și intermediat crearea unei platforme (www.masainasteptare.ro) de donații de meniuri către vârstnicii greu încercați, dând comunității posibilitatea să achiziționeze meniuri de la restaurantele preferate, ajutându-le în acest fel să depășească mai ușor această perioadă dificilă. 

Implică-te în dezvoltarea Brașovului!

Toate marile schimbări politice din ultimii ani s-au întâmplat pentru că cetățenii au decis să nu stea deoparte. Primul pas este să fii informat.

În fiecare săptămână, trimit brașovenilor pe e-mail detalii legate de activitatea pentru Brașov, inițiative ale societății civile, noutăți despre administrația orașului.