Jurnal de candidat

dezbatem online, în căutarea soluțiilor pentru Brașov

Allen Coliban - Jurnal de candidat la Primaria Brasov

Pe 19 martie, odată cu declararea Stării de Urgență în România cauzată de pandemia de coronavirus, începeam pe Facebook o serie de live-uri zilnice, un Jurnal de Criză.

Am abordat subiecte din politică, economie, mediu, cultură, educație, infrastructură, diaspora, urbanism, fonduri europene, societate civilă, protecție socială, piața muncii etc. De cele mai multe ori, am încercat sa abordez discuțiile și din perspectiva brașoveanului. Din perspectiva nevoilor concrete de dezvoltare ale Brașovului.

După 50 de editii, zeci de invitați, peste 70 de ore de live, sute de mii de vizualizări și mii de comentarii din partea voastră, am continuat și transformat această serie într-un Jurnal de Candidat la Primăria Mun. Brașov.

Am continuat seară de seară seria de dezbateri online pentru a identifica soluții la numeroasele probleme ale orașului, probleme pe care administrația Scripcaru le-a amplificat, în loc să le rezolve.

Puteți urmări toate dezbaterile online pe care le-am organizat până acum, în cadrul Jurnalului de Criză, pe canalul meu de YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqZ0AqoePOsqv6QWU1UudQqBCU16CjgKt

 

Voi continua cu live-urile zilnice pe Facebook. Daca nu esti abonat deja, te invit sa urmaresti pagina mea de Facebook si canalul de YouTube .

Implică-te în dezvoltarea Brașovului!

Toate marile schimbări politice din ultimii ani s-au întâmplat pentru că cetățenii au decis să nu stea deoparte. Primul pas este să fii informat.

În fiecare săptămână, trimit brașovenilor pe e-mail detalii legate de activitatea pentru Brașov, inițiative ale societății civile, noutăți despre administrația orașului.