Pentru Brașov

Am rămas conectat la Brașov și mă implic de 4 ani în monitorizarea modului în care este administrat orașul.

Calitatea de senator mi-a dat pârghiile de a susține inițiativele grupurilor civice brașovene, care și-au găsit un partener în mine și în echipa USR Brașov.

Împreună am reușit să oprim proiecte nocive pentru oraș. Cum au fost drumul forestier Gorița sau dezvoltările imobiliare ilegale de pe dealurile din Șchei.

Allen Coliban Alianta USR PLUS Primaria Brasov

Activitatea parlamentară

Port în Parlament încrederea și vocea celor care în 2016 au ales să facem în România altfel de politică. Lupt pentru justiție, pentru mediu și pentru reformele de care are nevoie țara noastră pentru a se dezvolta.

Groapa de gunoi Fin-Eco

Știm că Brașovul are o problemă cu mirosurile neplăcute de mai mulți ani. Această problemă a fost negată de autoritățile brașovene și de primarul Scripcaru până când am prezentat public dovezile adunate și am expus vinovații.

Stop Gorița

Victoria cetățenilor care au ales să se implice. Când ceva nu e drept, trebuie să te ridici și să vorbești lumii despre asta. Acesta este primul pas pentru schimbarea situației.

Vă ajutăm din Brașov

Un răspuns umanitar local la pandemia COVID-19, una dintre cele mai puternice inițiative ale societății civile brașovene în care m-am implicat în ultimii ani.

DNA-ul Pădurilor

Defrișările și poluarea sunt, în primul rând, probleme de corupție și abia apoi probleme de mediu. România are probleme grave de mediu. Acestea provoacă pierderi de vieți omenești și probleme economice majore.

Legea mirosurilor

O lege pentru care m-am luptat trei ani în Parlament și care oferă Gărzii de Mediu baza legislativă pentru a sancționa poluatorii, contribuind la îmbunătățirea calității vieții câtorva zeci de mii de români.

Parcul Natural Brassovia - Geoparc UNESCO

Brașovul deține 14.000 de ha de pădure, dar o mare parte este încadrată silvic drept “pădure de producție”, deși pentru noi ea este o pădure cu rol ecologic, peisagistic și de recreere.

Dezbatere publică - Bugetarea participativă

Întrucât primăria nu a dorit să interacționeze cu cetățenii, în 31 ianuarie 2020, USR Brașov a organizat singura dezbatere publică dedicată implementării bugetării participative în Brașov.

Imobiliare pe dealurile Șcheiului

De câțiva ani asistăm la un adevărat asalt al proiectelor imobiliare asupra Șcheiului, încurajate fiind de actuala administrație Scripcaru.

Dezbatere publică - Sportul brașovean

Ce perspective, strategie și viziune are sportul brașovean? În 19 ianuare 2020, am participat la o primă dezbatere despre sportul brașovean organizată împreună cu Asociația România Civică.

Jurnal de criză

Seară de seară, live pe Facebook, în căutarea soluțiilor. ​50 de editii, zeci de invitați, peste 70 de ore de live, sute de mii de vizualizări și mii de comentarii din partea voastră.

Jurnal de candidat

Dezbatem online, în fiecare seară, pentru a identifica împreună soluții la numeroasele probleme ale orașului, probleme pe care administrația Scripcaru le-a amplificat, în loc să le rezolve.

Implică-te în dezvoltarea Brașovului!

Toate marile schimbări politice din ultimii ani s-au întâmplat pentru că cetățenii au decis să nu stea deoparte. Primul pas este să fii informat.

În fiecare săptămână, trimit brașovenilor pe e-mail detalii legate de activitatea pentru Brașov, inițiative ale societății civile, noutăți despre administrația orașului.